Iščete kakovostno in odmevno promocijo za podjetje?

Za vse poskrbimo mi v tiskarni NAJCOM!

Tisk na majice včasih zaradi končnega izgleda izdelka zahteva skrbno izbrane majice. Majice lahko kupite pri nas – ali pa jih priskrbite sami, mi pa vam jih potiskamo ali povezemo.

Tisk in vezenje Najcom

Spletni piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani na računalnik uporabnikov, s katerimi dostopajo do svetovnega spleta (interneta). Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.
 

Zakaj jih potrebujemo?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.
 

Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?

Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani, pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.

Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov: https://www.ip-rs.si/novice/detajl/informacijski-pooblascenec-izdal-smernice-glede-uporabe-piskotkov

 

Seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran www.najtisk.com:

Naziv piškotka Vsebina Čas piškotka Izdajatelj
__utma Spremljanje statistike ogledov 2 leti Google Analytics
__utmb Spremljanje statistike ogledov 30 min Google Analytics
__utmc Spremljanje statistike ogledov Do zaključka seje Google Analytics
__utmz Spremljanje statistike ogledov 6 mesecev Google Analytics
cookie-agreed-sl Delovanje spletne strani 3 mesece Najtisk.com
has_js Delovanje spletne strani Do zaključka seje Najtisk.com
SESS98134e6a049f30f0c12da3941fae62ab Delovanje spletne strani 1 mesec Najtisk.com